Merken

By Eve 150 150 admin

By Eve

BY EVE  

read more
Cini & Nils 150 150 admin

Cini & Nils

Cini & Nils Het ontwerpduo Mario Melocchi en Franco Bettonica hebben sinds de oprichting van Cini & Nils in 1969 een verscheidenheid aan producten ontwikkeld, waaronder een bar, tafel en bureau collectie. Tegen het einde van de jaren zeventig richtten zij zich op een nieuw gebied: design verlichting. Sindsdien worden er moderne lampen met een…

read more
Bruck 150 150 admin

Bruck

Bruck     Bruck heeft verschillende railsystemen, waaronder een prachtig fijn railsysteem direct op 220V. Hierop kunnen verschillende spots en hanglampen geplaatst worden en heeft dus het voordeel dat er geen grote transformator op het plafond gemonteerd moet worden.

read more
Vibia 150 150 admin

Vibia

Vibia   Vibia heeft een unieke keuze in verlichting. Zowel voor binnen als voor buiten is dit Spaanse merk een bijzonder mooie aanvulling in onze showroom.  

read more
Artemide 150 150 admin

Artemide

Artemide   Het Italiaanse merk Artemide is in 1958 begonnen met het ontwerpen en vervaardigen van design lampen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken en staat bekend om de stijlvolle design verlichting met strakke lijnen zoals de Artemide Tolomeo lamp.  

read more
Occhio 150 150 admin

Occhio

Occhio   Het Duitse merk Occhio is in 1999 opgericht door Axel Meise. Het is het snelst groeiende bedrijf in de lichtsector en marktleider in hoge kwaliteit design lampen. Occhio vervaardigt een zeer uitgebreid programma en biedt daarmee verlichting voor iedere ruimte.  

read more