een lichtplan brengt ideeën tot leven

Zo krijg je een goed beeld welke uitwerking jouw ideeën hebben op je interieur

Lichtplan

Het ontwerpen van een lichtplan doen wij graag samen met u. Dit is de fase waarin uw ideeën tot leven komen. De keuze van de lampen en verlichting zullen uiteindelijk de hele sfeer van de ruimte bepalen. Bijzondere meubels, een schilderij of kunstvoorwerp wordt nog eens extra uitgelicht.

HET BESTE LICHTPLAN

Uw interieurstijl, budget en functionaliteit zullen uiteindelijk bepalend zijn voor het resultaat. In uw hobbykamer zal voldoende licht aanwezig moeten zijn, terwijl in de loungehoek de sfeer bepalend is. Veelal wordt naar een goede combinatie gezocht van basisverlichting en sfeerverlichting, zodat u naar behoefte kunt variëren.

LICHTADVIES IN ONZE WINKEL OF BIJ U THUIS

Bij voorkeur zullen wij ter plaatse het lichtplan met u voorbereiden. Wij hebben dan een goede indruk van de ruimte en het natuurlijk lichtinval. Vervolgens gaan wij met u aan tafel om verdere invulling te geven aan het lichtplan. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ons bellen of mailen om een afspraak in te plannen:  info@bogaardlichtdesign.nl of telefonisch via nummer: +31 117 420 334.